Aukioloaikoja ym.

aamun-ensisäteet-NIKO-LAURILA_790x440

Aukioloaikoja ym.

Seurakuntayhtymän infopiste ja puhelinvaihde palvelee ma-pe klo 8.00 – 15.45. Infopiste sijaitsee Suomalaisen seurakuntakodin alakerrassa, osoitteessa Lundinkatu 5.

Porvoon tuomiokirkko on avoinna yleisölle:
Loka-huhtikuussa Tuomiokirkko on tavallisesti avoinna tiistaista lauantaihin klo 10-14 sekä sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-16.

Touko-syyskuussa Tuomiokirkko on avoinna yleisölle maanantaista perjantaihin klo 10-18, lauantaisin klo 10-14 sekä sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 14-17.

Tuomiokirkko on sakraalitila, joten kirkolliset toimitukset ja muut tilaisuudet voivat vaikuttaa aukioloaikoihin. Eritoten kesälauantaisin Tuomiokirkko täyttyy suurista tunteista –  vihkitilaisuuksista ja konfirmaatiomessuista ja tämä vaikuttaa yleisön kirkossa vierailemiseen.

Porvoon tuomiokirkkoon voi tutustua nyt myös 3D-esityksen avulla. Astu sisään virtuaalisesti täällä!

Porvoon tuomiokirkko on myös liitetty Citynomadi-palveluun, jonka avulla voit tehdä virtuaalisen opastuskierroksen Tuomiokirkossa ja sen pihamaalla. Palvelu toimii verkossa tai lataamalla puhelimeen/koneelle Nomadi-sovellus.