Miten turvaan tahtoni toteutumisen?

maanantaina 16.9.2019 klo 17-20 WSOY-talon auditoriossa, Mannerheiminkatu 20, Porvoo

POHDITKO testamentin tekemistä, perintösuunnittelua, hoitotahtoa, omaishoitajuutta tai edunvalvontaan liittyviä asioita?

Voiko sairauteen tai kuolemaan varautua hoitamalla asioita etukäteen?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksia kaikille avoimessa asiantuntijatilaisuudessa. Luennoitsijana muistineuvoja-asiantuntija JARI JOKILUHTA.

Luennon jälkeen yleisökysymyksiin ovat vastaamassa:

• Björn Sundqvist, vanhusneuvoston puheenjohtaja
  • henkikirjoittaja Elina Ravanne, Uudenmaan maistraatti
  • lakimies Ulla Kivimäki, Myrskylän Säästöpankki
  • hoitotyön johtaja Katja Blomberg, Porvoon kaupunki
  • geronomi, muistiohjaaja Henrietta Janhonen, Helsingin ja Itä-Uudenmaan Muistiluotsi
  • sairaanhoitaja Sanna Rahikainen, palliatiivisen hoitotyön asiantuntija
  • Emilia Eklund, OmaisOiva Itä-Uusimaa
  • johtava sairaalapastori Maikki-Liisa Ruhala, Porvoon seurakuntayhtymä

Tilaisuuden alussa on kahvitarjoilu. Ennakkoilmoittautumiset 9.9.2019 mennessä sähköpostilla: pia.ala-soini@evl.fi.

Ennakkoilmoittautuneille jaetaan tilaisuudessa opaskirja Miten turvaan tahtoni toteutumisen sekä muuta aiheeseen liittyvää materiaalia.

Järjestäjinä mm. Suomen Punainen Risti, Muistiluotsi Helsinki ja Itä-Uusimaa, Porvoon kaupunki/vanhusneuvosto, Porvoon seurakuntayhtymä/ sairaalasielunhoito