Palvelumme

Kirkkoherranvirastot

Kirkkoherranvirastossa voi asioida kastetta, vihkimistä ja hautaan siunaamista koskevissa asioissa sekä liittyä kirkkoon ja erota kirkosta. Kirkkoherranvirastosta saa myös virkatodistukset ja sukuselvitykset.

Kirkkoherranvirastossa hoidetaan myös avioliiton esteiden tutkinta, jos molemmat tai toinen vihittävistä on Porvoon suomalaisen seurakunnan jäsen. Kansainvälisissä avioliittoasioissa pyydämme kääntymään Porvoon maistraatin puoleen.

Kirkollisiin toimituksiin (mm. kaste, vihki- ja siunaustilaisuudet)  liittyvät tilat varataan kirkkoherranvirastosta.  Muut tilavaraukset seurakuntasihteeriltä, puh. (019) 661 1217.

Lisätietoja suoraan kirkkoherranvirastoista:

Suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviraston palveluista sekä tilavarauksista saa lisätietoja täältä.
Ruotsinkielisen Borgå domkyrkoförsamlingin kirkkoherranviraston palveluista saa lisätietoja täältä.