logo

Palvelumme

Perheneuvonta

  perheneuvontakuva

PERHENEUVONTA

Vaikeuksia parisuhteessa, perheessä tai omassa elämässäsi? Perheasiain neuvottelukeskus voi olla oikea paikka sinulle, joka tarvitset ulkopuolista keskusteluapua. Voit tulla pariskuntana, perheesi kanssa tai yksin etukäteen varaamaasi neuvotteluun.  Yhdessä etsimme mahdollisuuksia ja ratkaisuja  tilanteeseesi.

Palvelumme on maksutonta ja avoinna kaikille uskontokunnasta riippumatta. Työntekijöillämme on vaitiolovelvollisuus.

Neuvottelujen lisäksi perheneuvojat antavat työnohjausta, koulutusta ja perhekasvatusta. Työskentelemme kotimaisten kielten lisäksi englannin kielellä. Perheasiain neuvottelukeskusta ylläpitää Porvoon ev. lut. seurakuntayhtymä. Palveluja annetaan myös Askolan, Lapinjärven, Loviisan, Myrskylän, Mäntsälän ja Pornaisten  asukkaille. Lue lisää keskuksesta

UUSI PARISUHDE – uusi mahdollisuus?

uusperheille tuunattu  tunnekeskeinen parisuhdekurssi alkaa tammikuussa 2018. Ryhmässä parit voivat tarkastella ja parantaa  parisuhdettaan. Tapaamiset koostuvat luento-osuudesta ja  parien kahdenkeskisestä työskentelystä. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ.

STOP mies!

Onko parisuhteesi vuorovaikutus päätynyt kehälle, josta ei ole ulospääsyä? Mies, perhe ja parisuhde -ryhmä tarjoaa sinulle varikkopysähdyksen, jossa voit pohtia keinoja parempaan vuorovaikutukseen parisuhteessasi – oletpa sitten juuri ruuhkavuosissa perhe-elämää elävä isä, uusperheen haasteissa, eronnut tai muuten vain parisuhdetta miettivä mies. Lue lisää 26.2.2018 alkavasta ryhmästä täältä.

Sovittelu erotilanteessa

Lue Sovittelu erotilanteessa -esite: Sovittelu erotilanteessa

TUKEA MUUALLA

Linkkejä ja vinkkejä – tukea netissä

TÄÄLTÄ LÖYDÄT MEIDÄT

Yhteystiedot ja aukioloajat

Käyntiosoite Kirkontörmä 2 Kartta
Ajanvaraus ma-ke klo 10 – 12 puh. (019) 6611 315
Tarkemmat yhteystiedot saa täältä.

hands-1885310_790x440 nettireso

 

 

sivun alkuun