Porvoon seurakuntayhtymä

Avoimet työpaikat

Porvoon seurakuntayhtymään haetaan vakinaista

KIELENKÄÄNTÄJÄ-TOIMISTOASSISTENTTIA

Kielenkääntäjä-toimistoassistentin työhön kuuluu pääasiassa käännöstehtäviä suomesta ruotsiksi ja ruotsista suomeksi. Käännettävä materiaali koostuu pääosin eri toimielinten esityslistoista ja pöytäkirjoista sekä liitteistä yms. asiakirjoista. Kielenkääntäjä kääntää myös toimintaan liittyvää tukimateriaalia sekä toimii työyhteisön kielitukena. Tehtävään kuuluva toimistoassistentin työ koostuu lähinnä sihteerin- ja hallinnollisen avustajan tehtävistä.

Kielenkääntäjän tehtävässä toimiminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa. Palkattavalla henkilöllä tulee myös olla käytännön kokemusta käännöstehtävistä ruotsista suomeksi ja suomesta ruotsiksi. Tehtävään kuuluvien toimistoassistentin tehtävien osalta arvostamme käytännön kokemusta sihteerityöstä, hallinnollista osaamista ja yleisimpien toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toimen tehtävänkohtainen palkka määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 (2641,14 eur/kk) mukaisesti. Peruspalkan lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa (0-15 %) aikaisemman työkokemuksen perusteella. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittavan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon jäsen ja hänen tulee esittää ennen tehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työ alkaa 1.2.2018 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 15.12.2017 klo 14.00 mennessä sähköisen hakujärjestelmän kautta TÄÄLTÄ.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintosihteeri Karl-Johan Wickström, puh 040 684 4088 ja ajanjaksolla 4.12. -15.12. hallintojohtaja Sari Mankinen, puh 0400 156 257.

Porvoossa 17.11.2017
Porvoon seurakuntayhtymän yhteinen kirkkoneuvosto