Porvoon seurakuntayhtymä

Kesätöihin hautausmaalle?

Hautausmaan kesätyöt 2018

Porvoon seurakuntayhtymä hakee Näsinmäen hautausmaalle kesähenkilökuntaa n. 30 henkilöä määräaikaisiin työsuhteisiin kaudelle 2018.

Työtehtäviin kuuluu hautausmaan ylläpito- ja vihertyöt sekä hoitohautojen hoitotyöt. Odotamme työntekijöiltä kykyä fyysiseen ulkotyöhön, täsmällisyyttä ja yhteistyökykyä.

Hakemusten perusteella osa kutsutaan haastatteluun ja rekrytointi aloitetaan jo hakuajan (ma 29.1.2018 – su 25.2.2018) kuluessa.

Palkkaus on KirVESTES:n mukainen ja viikkotyöaika on 38 tuntia 45 minuuttia.

Haku avautuu ma 29.1.2018 klo 8.00 ja  tapahtuu ainoastaan sähköisesti alla olevien linkkien kautta.

Voit hakea seuraaviin tehtäviin:

Puistopuutarhuri

Puistopuutarhureiksi määräaikaiseen (1.4. – 31.10.2018) työsuhteeseen palkkaamme kaksi henkilöä. Työsuhteen aloitusajankohta saattaa sääoloista johtuen muuttua.

Edellytämme, että olet koulutukseltasi puutarhuri, muutaman vuoden työskennellyt alalla ja sinulla on vähintään T-ajokortti. Työkokemus hautausmaa-alalta ja puutarhakoneiden käyttökokemus katsotaan eduksi.

Työssäsi toimit työnjohdon apuna osallistuen käytännön työhön osoitetulla hoitoalueella.

Hae puistopuutarhuriksi tästä.

Erityisammattimies

Erityisammattimiehen nimikkeelle palkkaamme kaksi henkilöä. Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.4. – 31.10.2018. Työsuhteen aloitusajankohta saattaa sääoloista johtuen muuttua.

Edellytämme, että olet täyttänyt 18 vuotta ja sinulla on vähintään T-ajokortti. Puutarhakoneiden käyttökokemus lasketaan eduksi.

Työssäsi osallistut hautausmaan ja hautojen hoito- ja kunnossapitotehtäviin sekä tarvittaessa myös hautojen kaivuu- ja peittotyöhön.

Erityisammattimiehen tehtäviin kuuluu myös kappelin vahtimestaritehtäviä, joissa toivomme työntekijän tulevan toimeen sekä suomen että ruotsin kielellä. Sinun on tarvittaessa varauduttava olemaan töissä myös lauantaisin.

Hae erityisammattimieheksi tästä.

Kausityöntekijä

Kausityöntekijöitä palkkaamme määräaikaiseen (23.4. – 31.10.2018) työsuhteeseen yhteensä 15 henkilöä. Työsuhteen aloitusajankohta saattaa sääoloista johtuen muuttua.

Työtehtäviisi kuuluu hautausmaan ja hautojen hoito- ja kunnossapitotehtäviä, muun muassa kitkentää, haravoimista, kukkien istuttamista ja kukkapenkkien hoitamista sekä nurmikon leikkaamista.

Edellytämme, että olet 18 vuotta täyttänyt. Kokemus puisto- ja puutarhatöistä katsotaan eduksi.

Hae kausityöntekijäksi tästä.

Kesätyö (Opiskelijat / Koululaiset)

Opiskelijoita ja koululaisia palkkaamme 10-15 henkilöä. Työsuhteet ajoittuvat ajalle touko-syyskuu 2018 ja voivat olla pituudeltaan 1-4 kk. Ilmoita siis hakemuksessasi milloin voit aloittaa ja mihin saakka voit työskennellä. Mikäli sinulla on jokin työjakson keskeyttävä rajoite (esim. lomamatka), on sinun ehdottomasti ilmoitettava siitä hakemuksessasi.

Edellytämme, että olet täyttänyt 17 vuotta töiden alkaessa.

Hae kesätöihin tästä.

Hakemukset tulee jättää viimeistään 25.2.2018.

Lisätietoja antaa Taina Äikäs, gsm 040 735 5542 tai taina.aikas(at)evl.fi

Porvoo 29.1.2018