Porvoon seurakuntayhtymä

Toimitilainsinööri

Porvoon seurakuntayhtymän muodostavat Porvoon suomalainen seurakunta ja Porvoon ruotsinkielinen tuomiokirkkoseurakunta, joiden yhteinen jäsenmäärä on 35 786. Yhtymässä hoidetaan näiden kahden seurakunnan hautaustoimi, kiinteistö- ja talousasiat, sairaalasielunhoito, perheneuvonta sekä yhteinen henkilöstö- ja muu hallinto. Porvoon seurakuntien ja seurakuntayhtymän palveluksessa oli v. 2017 lopussa yhteensä noin 139 henkilöä.

Porvoon seurakuntayhtymän kiinteistötoimi hakee vuoden kestävään määräaikaiseen työsopimussuhteeseen aktiivista ja yhteistyökykyistä toimitilainsinööriä 1.11.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimitilainsinöörin tehtäviin kuuluvat erilaiset kiinteistöpalvelutehtävät, sisältäen mm. kiinteistöjen huollon ja ylläpidon, peruskorjaus- ja uudisrakennushankkeet, kiinteistötoimen hankinnat sekä seurakuntayhtymän palvelusopimusten valvonnan.

Toimitilainsinöörin tehtävä soveltuu AMK insinöörille, opistotasoisen insinööritutkinnon suorittaneelle tai rakennusmestarin tutkinnon suorittaneelle. Huomioon otetaan myös vastavalmistuneet tai opintojensa loppusuoralla olevat hakijat. Hakijan lisäeduksi katsotaan perehtyneisyys kiinteistötoimen suunnittelu- ja rakennuttamistehtäviin.

Palkkaus on KirVESTES:in mukaan palkkausluokka 602, jonka lisäksi maksetaan työkokemukseen perustuva vuosisidonnainen palkanosa korkeintaan 15 %. Määräaikaisen tehtävän täytössä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Haku suoritetaan sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa täällä : hae toimitilainsinööriksi.  Hakemuksen viimeinen jättöpäivä on 4.10.2018 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Sari Mankinen puh. 0400-156 257.