Tilamme

Gammelbackan seurakuntakeskus

Seurakuntakeskus sijaitsee vanhan Gammelbackan kartanon päärakennuksen paikalla, osoitteessa Viertotie 1, 06400 Porvoo. Ruotsinkieliseltä nimeltään seurakuntakeskus on Mariagården. Kartta

Seurakuntakeskuksen vihki käyttöön silloinen Porvoon hiippakunnan piispa Erik Vikström 12. syyskuuta 1999. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Aarne Launos ja sisustuksen arkkitehti Sebastian Paetau. Kirkkosalin alttariseinällä olevan lasimaalauksen on tehnyt eestiläinen taiteilija Rene Aua. Kirkkotekstiilit ovat tekstiilitaiteilija Pirkko Heikkilän käsialaa.

Tarkempia tietoja tilan vuokraamisesta löydät täältä: Tiloja sinulle.
Tarjoiluja eri tilaisuuksiin voi tiedustella Ruokapalvelusta

Tiloja voi varata kirkollisia toimituksia varten kirkkoherranvirastosta ja muita tilaisuuksia varten suomalaisen seurakunnan seurakuntasihteerin kautta.

SEURAKUNTASALI JA KAPPELI (190 m²)Kirkkosali

• Gammelbackan seurakuntakeskuksen kirkkosaliin mahtuu tuolijärjestelmällä n. 170 henkilöä ja pöytäjärjestelmällä 120-170 henkilöä
  • Kirkkosali on käytettävissä mm. kasteita, vihkimisiä, hautaan siunaamisia ja muistotilaisuuksia varten
  • Salissa on urut ja flyygeli
  • Kirkkosalissa on suomenkielinen messu joka sunnuntai klo 13 ja viikoittain muita suomalaisen seurakunnan seurakuntatilaisuuksia
  • Kappeli sopii kaste-, vihki- ja muistotilaisuuksiin noin 25-30 henkilölle

KARTANOSALI  ( 65 m²)JugendSalen_1

Kartanosali on viihtyisä juhla- ja kokoustila, johon mahtuu tuolijärjestelmällä 40-45 ja pöytäjärjestelmällä 35 henkilöä.

Kirkkotori Gammelbackassa

Aulatilaan mahtuu noin 60 henkilöä

SAUNA JA TAKKAHUONE (38,5 m²)Takkahuone Gammelbackassa

Seurakuntakeskuksessa on myös sauna  ja takkahuone. Nämä tilat sopivat vapaamuotoisiin, pieniin tilaisuuksiin 6-10 henkilölle.

PIENKEITTIÖ gammelbacka_harrastekeittioWEB

Gammelbackan seurakuntakodissa on kodinomainen pienkeittiö, joka soveltuu omatoimiseen kahvinkeittoon ja kahvileivän esillelaittoon.

Pienkeittiössä on kotitalousliesi ja -uuni,  -jääkaappi sekä -tiskikone. Varustukseen kuuluu myös mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin 2:lla pannulla, kahviastiasto 50 henkilölle, 2 pumpputermosta kahville, 1 pumpputermos vedelle sekä erilaisia tarjoiluastioita ym.