Tilamme

Kurssikeskukset

Porvoon seurakuntayhtymällä on kaksi kurssikeskusta, Karijärven kurssikeskus ja Pellingin kurssikeskus. Näissä järjestetään mm. rippileirejä seurakuntien toimesta, mutta tilat ovat varattavissa myös muita tilaisuuksia varten, kuten kokouksille ja koulutustapahtumille.

Pellingin kurssikeskus

Vuonna 2014-2015 täysin peruskorjattu kurssikeskus Pellingin saaristossa palvelee seurakuntia, yhteisöjä, järjestöjä ja yksityisiä henkilöitä leiri-, kurssi-, koulutus- ja kokouspaikkana sekä perhejuhla- ja virkistyspaikkana.

Pellinkiulko790x440_IMG_7997-2

pellinkisali660x440_WEB_IMG_7940-2

Kurssikeskuksessa on  48 majoituspaikkaa 2-4 hengen huoneissa sekä noin 80-paikkainen kokous-, juhla- ja ruokasali. Alueella on myös esim. pallokenttä, uimaranta, rantapaviljonki, ulkogrilli ja venelaituri.  Lähistöllä sijaitsevaan Pyhän Olavin kappeliin mahtuu noin 120 henkilöä.

Pellingin kurssikeskuksen toimintaa hoitaa Oy Havsö Ab.

Jivikintie 18, 07370 Pellinki Kartta
Tilavaraukset, tarjoilut ja tiedustelut: Oy Havsö Ab, 050 442 2147, info@havso.fi

Karijärven kurssikeskus on tällä hetkellä vuokrattuna.