Tilamme

Ruotsalainen seurakuntakoti

on osoitteessa: Runeberginkatu 24, 06100 Porvoo. Kartta

Tarkempia tietoja tilavuokrista ja tarjoiluista löydät täältä: Tiloja sinulle.
Tarjoiluja eri tilaisuuksiin voi tiedustella Ruokapalvelustamme.

Ruotsalainen seurakuntakoti rakennettiin vuonna 1936 arkkitehti Lars Sonckin piirustusten mukaan. Ulkorakennus rakennettiin vuosina 1952-1953. Suurempia rakennustöitä on tehty vuosina 1961, 1979 ja 1999-2000, viimeisimpien suunnittelijana toimi arkkitehti Aarne Launos. Tiloja voi varata kirkollisia toimituksia varten kirkkoherranvirastosta.

ISO SALI   (157 m², 174 m²) Sali

• Avara tila, joka sopii kaste- ja vihkitilaisuuksiin, muistotilaisuuksiin, perhejuhliin sekä kokouksiin
  • tuolijärjestelmä 200 henkilölle, pöytäjärjestelmä 160 henkilölle
  • kokoustekniikkaa vuokrattavissa: dataprojektori, kannettava tietokone, nettiyhteys

HUONE 2  (37 m²)
Huone on yläkerrassa ison salin yhteydessä ja siihen on oma sisäänkäynti. Tilaa on 30 henkilölle.

CAFÉ ANKARET  (71 m², 81 m²)Cafe Ankaret Café Ankaret on ruotsalaisen seurakuntakodin kodikas kahvilatila, jonka keittiö soveltuu pienimuotoiseen omatoimiseen ruuanvalmistukseen ja kahvitarjoiluhin.

• Kahvilaan mahtuu noin 48 henkilöä. Cafè Ankaretin yhteydessä alakerrassa on toinen huone (musiikkihuone, 48 m²), jota voi käyttää yhdessä Café Ankaretin kanssa. Siinä on tilaa noin 30 henkilölle
  • Café Ankaret + musiikkihuone 1 (119 m², 129 m²), 78 henkilöä