Tilamme

Lintujenkokoontuminen_hein+ñkuu2016 790x440

Tiloja sinulle

Porvoon seurakuntayhtymällä ja sen seurakunnilla on Porvoon tuomiokirkon ja Pikkukirkon lisäksi käytössään seurakuntatyön tukena mm. kappeleita, kaksi seurakuntakotia keskustassa, seurakuntakeskus Gammelbackassa sekä Tuomiorovastin pappila vanhassa kaupungissa. Suuri osa tiloista on vuokrattavissa paitsi kaste-, hää- ja muistotilaisuuksiin, myös esimerkiksi kokouksiin, konsertteihin ja erilaisiin tapahtumiin.

Tietoa tilojen vuokraamisesta

Tilojen ja palveluiden hinnat (Täällä voit myös helposti vertailla eri tiloja keskenään)
Yleistietoa tilojen vuokrauksesta sekä vuokraehdot
Kirkkojen ja kappeleiden vuokraaminen
Tarjoilut eri tilaisuuksiin
Tilakohtainen soitinluettelo

Tilamme

Porvoon tuomiokirkko
Pikkukirkko
Näsinmäen siunauskappeli
Muut kirkot ja kappelit

Suomalainen seurakuntakoti
Ruotsalainen seurakuntakoti
Gammelbackan seurakuntakeskus

Sillanmäen tupa
Tuomiorovastin pappila
Kurssikeskukset

Lisätietoja tiloista, niiden varustelusta, esteettömyydestä sekä tilavarauksista saa kirkkoherranvirastosta.

Sillanmäen tupa

Tunnelmallinen Sillanmäen tupa kirkon kupeessa sopii esimerkiksi kastejuhliin.

Ruotsalainen seurakuntakoti

Seurakuntakodeissa on paljon myös kokoustiloiksi sopivia huoneita. Kuvassa yksi ruotsalaisen seurakuntakodin kokoustiloista.

Gammelbackan kirkkosali

Gammelbackan seurakuntakeskuksen valoisa kirkkosali taipuu myös esimerkiksi koulutussaliksi.

Juhlasalin hääkattaus

Hääkattaus suomalaisen seurakuntakodin Juhlasalissa.