Tilamme

Tuomiorovastin pappila

Tuomiorovastin pappila on viehättävä, vastaremontoitu rakennus, jossa historian havinan voi aistia joka käynnillä. Tuomiorovastila sijaitsee vanhassa kaupungissa, kansallismaisemassa Linnamäen kupeessa. Samalla paikalla on sijainnut pappila jo keskiajalta lähtien. Nykyinen rakennus on valmistunut vuonna 1840 ja remontoitu vuonna 2016.

Tuomiorovastila on vuokrattavissa kirkollisia juhlia, myös rippijuhlia varten. Tilavaraukset ja tiedustelut muiden tilaisuuksien järjestämisestä onnistuvat kirkkoherranvirastossa. Pappila on omatoimitila, joten sinne ei ole saatavilla seurakuntayhtymän vahtimestari- tai ruokapalveluita. Siellä on kuitenkin hyvin varusteltu keittiö ja suuri astiasto omatoimiseen tai pitopalvelun käyttöön.

Tarkemmat vuokratiedot ja mm. hintapoikkeukset oman seurakunnan jäsenille löydät täältä: Tiloja sinulle

Tuomiorovastin pappila sijaitsee osoitteessa Suomenkyläntie 6, Porvoo.

MPI_8490 Alkuperäiset pitkät läpitalon näkymät on jälleen koettavissa Tuomiorovastilassa.

MPI_8287-PanoPääsaliin mahtuu enimmillään noin 60 vierasta, pöytäjärjestelyistä riippuen.

MPI_8223-PanoRuokasalissa voi pitää kokoontumisia tai järjestää esimerkiksi buffettarjoilun pääsaliin.

MPI_8330 Tuomiorovastilan kirjastohuone.

MPI_8339
Myös sininen kokoushuone on käytettävissä.