Tutustu Tuomiokirkkoon paikan päällä tai verkossa

Kesäkirkko 790x440

Tutustu Tuomiokirkkoon paikan päällä tai verkossa

Porvoon tuomiokirkkoon voi tänäkin kesänä tutustua oman oppaamme avulla. Uutena palveluna Tuomiokirkossa voi käyskennellä rauhassa nyt myös virtuaalisesti.

Nähdään kirkonmäellä!

Porvoon tuomiokirkon opastukset
Tuomiokirkossa on kesäarkisin (5.6. – 31.8., ei 23.6.) oma opas, joka pitää lyhyen opastuksen klo 10.15, 12.15, 13.30, 15.15 ja 17.15. HUOM! Opastuksia ei ole to 17.8.2017 klo 17.15. eikä  pe 18.8.-ti 22.8.2017 välisenä aikana). Kirkossa järjestettävä muu toiminta voi vaikuttaa opastusaikoihin. Opastus on suunnattu yksittäisille kirkossa vierailijoille. Ryhmäopastukset pyydämme pitämään kirkon ulkopuolella, kuten aiempinakin vuosina.

Uutta! Porvoon tuomiokirkkoon voi tutustua nyt myös 3D-esityksen avulla. Astu sisään virtuaalisesti täällä!

Porvoon tuomiokirkko on myös liitetty Citynomadi-palveluun, jonka avulla voit tehdä virtuaalisen opastuskierroksen Tuomiokirkossa ja sen pihamaalla. Palvelu toimii verkossa tai lataamalla puhelimeen/koneelle Nomadi-sovellus.