Tutustu Tuomiokirkkoon paikan päällä tai verkossa

Porvoon tuomiokirkkoon voi kesällä 2018 tutustua oman oppaamme avulla. Lisäksi Tuomiokirkossa voi käyskennellä rauhassa nyt myös virtuaalisesti.

Porvoon tuomiokirkon opastukset 2018
Tuomiokirkossa on kesäarkisin (1.6. – 31.8.) oma opas, joka pitää lyhyen opastuksen klo 10.15, 12.15, 13.30, 15.15 ja 17.15. Kirkossa järjestettävä muu toiminta voi vaikuttaa opastusaikoihin. Opastus on suunnattu yksittäisille kirkossa vierailijoille. Ryhmäopastukset on pidettävä kirkon ulkopuolella, kuten aiempinakin vuosina.

Huomioittehan, että kirkossa järjestettävä muu toiminta voi vaikuttaa opastusaikoihin. Erityisesti kesälauantaisin kirkossa on paljon vihkitilaisuuksia, jotka voivat rajoittaa yleisön pääsyä Tuomiokirkon tiloihin.

Porvoon tuomiokirkkoon voi tutustua myös 3D-esityksen avulla. Astu sisään virtuaalisesti täällä!

Porvoon tuomiokirkko on myös liitetty Citynomadi-palveluun, jonka avulla voit tehdä virtuaalisen opastuskierroksen Tuomiokirkossa ja sen pihamaalla. Palvelu toimii verkossa tai lataamalla puhelimeen/koneelle Nomadi-sovellus.